On kolme tapaa juoda viskiä.

Veden kanssa, ilman vettä ja kuin vettä.

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Bruichladdich Peat - toinen otto?

Noniin. Sain viimenään hankittua aromilasit maisteluun (niin, aikaisemmin siis maistelin suorareunaisista "grogeista"). Niistä otettuna tuo Peat ei kovinkaan hyvältä maistunut. Mutta mutta... aromilasista otettuna kuva on jo aivan toinen.


Tuoksu on melko hyvä, hunajainen ja mantelimainen - teräksisyys on tiessään. Maku on voimakkaan turpeinen, mutta ikävät mielenyhtymät aikaisemmalta kerralta ovat kadonneet. Mitä tapahtui?


Viskisieppo kertoi aikaisemmin blogissaan, että ei aina kannattaisi juoda aromilasista viskiä, koska jokin viski jok'ei siten juotuna miellytä voikin olla aivan kelpo tavaraa grogilasista juotuna.
http://viskisieppo.blogspot.com/2008/11/lasi-vai-lasi.html
Kokemani perusteella voin todeta, että homma toimii toisinkin päin. Mikäli joku viski toimii todella hyvin aromilasista, voikin olla aika kauhistus grogista. Että kiitos vain vinkistä perelle :)


Tarkistettu arvosana: ***

1 kommentti:

  1. Totta, lasin suhteen asia on myös toisinpäin kuten sanot. Aromilasi vain on useimmiten se valinta maisteluun ja oma tarkoitukseni oli haastaa kokeilemaan myös (joidenkin mielestä) "väärällä" lasilla.

    VastaaPoista