On kolme tapaa juoda viskiä.

Veden kanssa, ilman vettä ja kuin vettä.

torstai 23. huhtikuuta 2009

Hämmästyttävä löytö Myyrmannin Citymarketista


Olin tuossa viime viikolla tipauttaa alaleukani oluthyllyn eteen tuolla Myyrmannin K-sittarissa. Hyllystä löytyi kahta sellaista olutta, joita en uskonut löytäväni muualta kuin Skyen saarelta (ainakaan Edinburghissa sitä ei löytynyt pubeista). Nimittäin Skyen panimon valmistamia Black Cuillin ja Red Cuillin oluita. Herramunkiesus!


Näihin olusiin törmäsin vuoden 2006 matkalla ympäri-ämpäri-ristiin-rastiin Skotlannin reisulla. Oltiin porukalla lähdössä Uigista kohti Ulko-Hebridejä, ja siinä laiturilla olevassa baarissa ilmoittivat, että tässä meillä on myös panimo. Sieltä näitä oluita valmistettiin, ja maisteltiin. Hyvää oli siellä. Hyvältä maistuivat myös täällä kotisuomessa.


Vaikkei näillä oluilla nyt paljoa ole tekemistä viskin kanssa, niin kyllä näitä mainostaa pitää :) . Hyvä Skyen Panimon Pojat!


Tässä linkki panimon tuotesivulle: http://www.skyebrewery.co.uk/products.php

3 kommenttia:

 1. Onhan nämä olleet jo pidempään valikoimassa ainakin tietyissä Cittareissa. Itselle ei oikein kolahteneet, Skotlannista kun löytyy valtavasti parempiakin oluita kuin nämä. Lisäksi ainakin täällä Suomessa näiden hinta on aivan liian kova laatuun nähden.

  Ps. Pieni lukijan toive: Kun julkaiset kuvia pulloista, niin olisiko mahdollista saada ne sellaisessa muodossa että etiketit pystyisi näkemään tarkemmin. (kuvatila täältä Bloggerista ei ainakaan heti lopu).

  VastaaPoista
 2. Tampereella näitä löytää ainakin Turtolan Cittarista, muutenkin kyseinen putiikki omaa varsin laajan olutvalikoiman.

  VastaaPoista
 3. No en kovin usein Cittareissa käy, niin ei vain ole sitten vissiin vastaan nämä pullotteet tulleet. Hauska tietää.

  Vai isompia kuvia. Selevä. Vastaisuudessa etiketti tulee vähän paremmin ja isompana näkymään.

  VastaaPoista